16 жовтня стартує супертурнір Six Kings Slam із призовим фондом у $15 млн

У Саудівській Аравії зіграють шестеро: Джокович, Надаль, Алькарас, Сіннер, Руне, Медведєв

16 жовтня у Саудівській Аравії стартує виставковий турнір Six Kings Slam.

Участь у змаганнях в Ер-Ріяді візьмуть шість тенісистів: Новак Джокович (Сербія, ATP 4), Рафаель Надаль (Іспанія, ATP 153), Карлос Алькарас (Іспанія, ATP 2), Яннік Сіннер (Італія, ATP 1), Хольгер Руне Данія, ATP 14) та Данііл Медведєв (АТР 5).

Організатором турніру є Генеральне управління розваг Саудівської Аравії на чолі з Туркі Аль-Шейхом.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Спочатку турнір планувався триденним, проте втрутилися правила туру АТР, які забороняють тенісистам брати участь у виставкових турнірах, що тривають понад два дні. Але організатори знайшли вихід та передбачили одноденну паузу.

Чвертьфінальні матчі відбудуться 16 жовтня, наступного дня заплановано півфінальні поєдинки. 18 жовтня - день відпочинку, а 19 жовтня пройдуть фінал та матч за третє місце.

Джокович та Надаль розпочнуть змагання з півфіналу, а іншим доведеться стартувати із чвертьфіналу. Медведєв зіграє із Сіннером, а Руне - з Алькарасом. Переможець першої пари у півфіналі зіграє із Джоковичем, а другої пари - з Надалем.

Загальний призовий фонд турніру складає 15 мільйонів доларів. Лише за один матч кожен із тенісистів отримає 1,6 мільйона доларів, а для переможця передбачена сума у ​​шість мільйонів доларів. Це майже вдвічі більше, ніж преміальні Сіннера за перемогу на US Open.

Сітка турніру Six Kings Slam:

Промо турніру:

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 жовтня 2024, 07:52 0

Евандер виділив Майка Тайсона

Коментарі