«Великий плюс». Чуйченко розповів, що було потрібно Довбику

Колишній український футболіст оцінив гру нападника збірної

Відомий український ексфутболіст Сергій Чуйченко в ексклюзивному інтерв'ю для Sport.ua оцінив гру нападника збірної України Артема Довбика в матчі 4-го туру групи 1 дивізіону В Ліги націй проти національної команди Чехії (1:1):

- Ви, як штатний пенальтист у своїх колишніх командах, що скажете по Довбику? Артему довірили пробити одинадцятиметровий у матчі із Чехією, і він його реалізував. І далі Довбику довірятимуть цю місію?

- Варто звернути увагу, що Довбик неодноразово б'є пенальті. І робить це Артем упевнено. Пробив одинадцятиметровий він чудово. Взагалі до нього немає жодних претензій. До слова, Судаков у «Шахтарі» теж б'є пенальті, але в матчі з чехами довірили цю місію Довбику. Артему і треба було знову забити за збірну, щоби відчути смак голів. Для нападника це великий плюс. А виконав він чудово пенальті. Прикро лише, що мало ігрових моментів було у матчі. У нього був лише один момент. А Довбик, звісно, ​​залежить від півзахисників. Сподіватимемося, що у листопадових двох матчах ми порадіємо за збірну і буде вирішено питання, яке стоїть перед командою.

Дмитро Вербинський Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 жовтня 2024, 11:59 7

Історія кар'єрного шляху бразильського вінгера «Хайденхайма» Лео Шинзи