j3kie розповів про пропозицію приєднатися до основи NiP

Гравець поділився, що міг приєднатися до NiP, але цьому завадила неможливість виїзду з України

Гравець української команди FAVBET team Євген «j3kie» Сергачов розкрив у нещодавньому інтерв'ю цікаву інформацію про свою кар'єру. Він поділився, що минулого року отримав пропозицію приєднатися до шведської організації Ninjas in Pyjamas (NiP).

Це сталося, коли Євгена запросили до складу команди ESC, але одночасно йому надійшла пропозиція грати в академічній команді NiP з можливістю перейти до основного складу.

За словами Сергачова, керівництво NiP дало зрозуміти, що планує зміни в основному складі, і якщо Євген покаже хороші результати, він зможе закріпитися в основі. Це була значна можливість для кар'єрного зростання. Сергачов навіть мав розмову з CEO NiP, але через те, що він не міг вільно виїжджати з України, співпраця так і не відбулася.

НА той момент у складі був присутній інший молодий український гравець, який зараз грає за команду B8 Esports, Данило «headtr1ck» Валітов

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Це інтерв'ю є частиною великої годинної розмови, де Сергачов розповів про свій шлях у кіберспорті та поділився деталями про свою кар'єру у FAVBET team.

Максим Черніцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 жовтня 2024, 08:29 1

Сенченко висловився про відомих українських боксерів