ІВАЩЕНКО: «Металіст перебудувався, а молодь Олександрії прогресує»

Екс-наставник «Оболоні» Валерій Іващенко проаналізував минулий вік-енд змагань ПФЛ

Валерій Іващенко у інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ Україна футбольна відзначив якісну гру «Металіста» і значний прогрес гравців «Олександрії-2».

«Металіст має достатньо велику історію. В усіх клубах, де працював Євген Красніков є динаміка та результат, він знаний фахівець у своїй справі. І останні успіхи не випадкові: в команді, у якої налагоджені зв'язки з керівництвом клубу, все складеться. Дуже радує те, що молодь викликається до юнацьких збірних, і завдяки цьому здобуває необхідний для розвитку далі, досвід. Разом із тим, це чудовий період для харків'ян, робота Аніщенка приносить свої плоди: повернувся в захист Гомес, Петро Луців переведений в захист і зони атаки, додають Підручний і Багачанський. Бачимо ми прогрес Сінчука і Кайдалова. Новий тренер воротарів Андрій Кудимов допоміг Рибаку повернутися на власний рівень. Тішуся успіхами «Металіста», який увірвався в зону, яка дозволяє навесні грати в Чемпіонській групі».

Також Іващенко відзначив молодих гравців «Олександрії-2».

«Там вибудована гарна вертикаль, де працює чудова школа, яка виховує гравців для еліти. Тому в цьому клубі завжди є результат. Добре побудована структура в цій команді, в них є все, щоб їх юнаки прогресували та показували найвищий рівень гри. Вважаю, що для молодих футболістів дуже важливо грати та здобувати такий досвід серед вікових гравців. Той же Ярослав Базаєв заявляє про себе на повну», - сказав Іващенко.

Огляди усіх матчів 12-го туру у Першій лізі та 10-го - у Другій, коментарі та ще більше аналізу в інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ Україна футбольна від 15 жовтня.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 жовтня 2024, 11:07 7

Український тренер отримував приблизно 20 тисяч євро на місяць