Розпочався продаж квитків на матч між ПСВ та Шахтарем у Лізі чемпіонів

Поєдинок відбудеться увечері 27 листопада у Нідерландах

27 листопада в Нідерландах відбудеться матч 5-го туру основного етапу Ліги чемпіонів УЄФА ПСВ - «Шахтар». Поєдинок пройде на арені Philips Stadion, гра розпочнеться о 21:00 за місцевим часом (22:00 за київським).

На офіційному сайті Шахтаря стартував продаж квитків на третій виїзний матч «гірників». Вартість квитка - 52,5 євро у сектор ММА (кожному вболівальнику віком від 1 року необхідно мати власний квиток).

Усі квитки є іменними. Відбуватиметься перевірка відповідності даних у квитку та в чинному посвідченні особи, тому важливо, щоб інформація, яка надається під час оформлення, збігалася з указаною в посвідченні (фото / скан паспорта кожного вболівальника потрібно підкріпити). Після оформлення квитка змінити дані неможливо.

Після оплати замовлення на сайті Шахтаря електронні квитки у pdf-форматі протягом трьох робочих днів буде надіслано на електронну пошту, вказану під час купівлі.

Наявність ID або паспорта на стадіоні є обов'язковою. Усі габаритні речі, включно з рюкзаками, краще залишити в готелі, адже на стадіон з валізами або рюкзаками вхід заборонено. Повторний прохід на стадіон заборонено. Обмін або повернення квитка неможливі.

Микола Степанов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 жовтня 2024, 11:59 1

Історія кар'єрного шляху бразильського вінгера «Хайденхайма» Лео Шинзи