«На більше українці не награли». Микитин оцінив дії команди проти чехів

Ексзахисник збірної вважає, що українцям важко даються голи

Колишній гравець національної збірної України Володимир Mикитин ексклюзивно для Sport.ua назвав кращих серед підопічних Сергія Реброва в жовтневих матчах Ліги націй з футболу - з Грузією та Чехією:

«Якщо брати до уваги те, що раніше українська збірна гірше проводила другий поєдинок зі спарених, то за вчорашній матч з чехами можна поставити добру оцінку. Витримати натиск чехів, які вміють високо пресингувати, чіпкі у відборі було складно, але за фізичними кондиціями, характером номінальні господарі не поступалися.

Чи можна було розраховувати на більше, ніж на нічию? Ні, думаю, що рахунок - 1:1, відповідає перебігу подій в матчі у Вроцлаві. На жаль, доводиться констатувати, що гравцям збірної України нинішнього зразка дуже важко даються голи. Ба більше, навіть ті поодинокі гольові моменти, що створюються, успішно розтринькуються. Згадайте хоча б епізод на початку поєдинку, коли в ударній позиції опинився Mикола Шапаренко, здавалося, що ще треба для повного щастя, проте м'яч так і не затріпотів в сітці. А невдовзі - покарання: гості після розіграшу стандартного положення вийшли вперед.

Саме над доведенням атак до логічного завершення нашим хлопцям треба зосередитися при підготовці до заключних поєдинків - з Грузією та Албанією. Якщо українці до цих матчів підійдуть без кадрових втрат, а тренерський штаб обере правильну тактику, то можна буде розраховувати на позитивні результати.

Що ж до кращих серед українців в жовтневих поєдинках, то це Mихайло Mудрик та Іван Калюжний», - прокоментував Микитин.

Наступний поєдинок в Лізі націй збірна України проведе з грузинами 16 листопада.

Раніше ми повідомляли, що голкіпер збірної України Анатолій Трубін прокоментував підсумок гри з чехами.

Олександр Сільченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 15 жовтня 2024, 08:42 0

Сенченко чекає перемоги українця

Коментарі