IEM Rio не відбудеться у 2025 році

Після трьох років проведення, Бразилія не прийматиме турнір від ESL у наступному сезоні

Турнір IEM Rio, який був частиною календаря ESL Pro Tour протягом останніх трьох років, не проводитиметься у 2025 році. Як повідомляє Dust2 Brasil, змагання, що традиційно проходили у Ріо-де-Жанейро, не повернуться наступного року, і шанси на проведення іншого турніру з CS2 в Бразилії у 2025 році майже відсутні.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Місто Ріо висловлювало бажання продовжити приймати турнір у 2025 році, проте ESL вирішила не проводити захід. Очікується, що інформація про міста, які прийматимуть вісім чемпіонатів наступного сезону, незабаром буде оприлюднена після реорганізації формату змагань через завершення партнерських ліг.

Проте вже тривають переговори, щоб Ріо повернувся до списку міст, що прийматимуть турніри з CS2 від ESL у 2026 році та в наступні роки. Під час останнього чемпіонату, який виграла Natus Vincere, компанія провела зустрічі з місцевою владою та потенційними партнерами.

ESL вже організувала п'ять великих чемпіонатів у Бразилії, починаючи з фіналу ESL Pro League у Сан-Паулу в 2016 році, ESL One у Белу-Орізонті у 2018 році, а також три турніри IEM Rio, включно з Major 2022 року та регулярними версіями турніру у 2023 і 2024 роках.

Без IEM Rio, наступним великим міжнародним чемпіонатом у Бразилії наразі стане турнір PGL on FiRe, який відбудеться у жовтні 2026 року в Сан-Паулу.

Максим Черніцин Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 14 жовтня 2024, 07:05 2

Українська організація з CS2 стала чемпіонами IEM Rio 2024