Дешам відреагував на чутки про звинувачення Мбаппе у зґвалтуванні

Зірковий форвард потрапив у черговий скандал

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам заявив, що повідомлення про те, що капітан Кіліан Мбаппе перебуває під слідством за підозрою у зґвалтуванні у Швеції, «не є гарною подією для національної збірної» після того, як сам гравець відкинув звинувачення, назвавши їх «фейковими новинами».

«Кожен може писати те, що хоче, але навколо французької команди панує негативна атмосфера», - заявив Дешам журналістам після вчорашньої перемоги його команди з рахунком 2:1 над Бельгією в Лізі націй УЄФА.

Після того, як шведська газета Aftonbladet повідомила, що в поліцію надійшла заява про зґвалтування, але не назвала, хто саме звинувачується, інше видання, Expressen, повідомило, що підозрюваним є 25-річний Мбаппе.

«Будьте обережні, коли піднімаєте речі. Вам краще зробити невеликий крок назад, перш ніж публікувати що-небудь, але такі речі трапляються так часто. Є речі, які нескладно перевірити, але якщо ви довіряєте чомусь старому...

У будь-якому разі я не збираюся говорити з ним про це. Він досить великий, щоб знати, як спілкуватися», - додав наставник збірної Франції.

Із середи по п'ятницю минулого тижня футболіст перебував у Швеції з друзями і зупинився в готелі Bank Hotel у центрі міста.

У четвер зірка мадридського «Реала» відвідав ресторан Chez Jolie, після чого попрямував до нічного клубу V, а потім повернувся до свого готелю на чорному фургоні зі своєю свитою.

Aftonbladet повідомила, що поліція розслідує зґвалтування в готелі в центрі Стокгольма, яке, ймовірно, сталося в четвер увечері.

Але Мбаппе поділився газетною статтею про ймовірне зґвалтування в X і написав: «Фейкові новини! Це стає настільки передбачуваним, якраз перед слуханнями, наче випадково», маючи на увазі слухання в рамках його боротьби з колишнім клубом «ПСЖ» з приводу 50 мільйонів євро невиплаченої заробітної плати і бонусів, яке має відбутися сьогодні.

Павло Павленко Джерело: Daily Mail
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 жовтня 2024, 23:41 189

Команди обмінялися голами

Коментарі