СУХАНОВ: «Без різниці – Динамо Київ чи товариський матч»

Форвард Оболоні відповів на запитання під час паузи у чемпіонаті України

Форвард київської Оболоні Сергій Суханов відповів на запитання під час паузи у чемпіонаті та напередодні гри УПЛ проти Динамо Київ (19 жовтня).

- Розкажи, як проходить зараз тренувальний процес у команди?

- Працюємо у дворазовому режимі. Навантаження хороші, я б так сказав.

- Наскільки важче переносити два тренування замість одного для тебе особисто?

- Та там немає різниці: два чи одне. Просто те, що бачить тренерський штаб, потрібно десь додати більше силової роботи, і він це дає нам. Ми виконуємо. А важче, не важче - це вже другорядне.

- Минулого місяця ти став кращим гравцем пивоварів. Який матч можеш виділити для себе у вересні? Можливо, для команди загалом?

- Я б виділив перемогу над Інгульцем - це вже кінець вересня.

- Розкажи, до речі, про цю гру з Інгульцем. На твою думку, наскільки вона додала настрою команді? Адже це перша перемога у чемпіонаті в цьому сезоні.

- Ми чекали на цю перемогу і готувалися до неї, настроювались, щоб порадувати наших уболівальників і набрати ті залікові бали, яких нам дуже не вистачає на даний момент. Але я думаю, у нас все попереду, ми над цим працюємо і зможемо досягти поставлених цілей.

- Останній тур був проти Чорноморця в Одесі. На жаль, така прикра поразка вже наприкінці матчу. Ви встигли розібрати той матч? Якісь помилки з нього винесли?

- Так, встигли, розбирали. У нас вже була теорія по цьому матчу. Що можу сказати: не забили в перші 25 хвилин, і потім суперник перелаштувався на другий тайм, вийшов з іншою тактичною схемою. Трішки ми підсіли, так би сказав. Потім почалися помилки, і суперник діяв більш агресивно.

- Зараз пауза в чемпіонаті. Контрольний матч проти Зорі. Яка мета цього поєдинку? Чи він допоможе краще підготуватися до Динамо?

- Звісно, щоб не втрачати ігровий тонус. На матчах збірних роблять такі поєдинки, щоб підійти в більш оптимальній формі до матчу з Динамо Київ. Цей матч нам також потрібен. Проведиться гра під навантаженням, щоб тренерський штаб міг оцінити.

- У тебе особисто відрізняється настрій на товариський матч і офіційний?

- Скажу чесно, мені будь-який матч: чи товариський, чи не товариський. Я завжди хочу перемагати, тому у мене немає особливого настрою. Чи то Динамо Київ, чи то товариська гра - без різниці. Виходиш на поле, треба завжди викладатися на максимум і показувати той результат, який від тебе вимагають.

Микола Степанов Джерело: ФК Оболонь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 жовтня 2024, 00:15 8

Дивіться відеообзор матчу 4-го туру Ліги націй 2024/25