Сербія U-21 – Україна U-21. Текстова трансляція матчу

Слідкуйте за текстовою трансляцією поєдинку відбору на молодіжний чемпіонат Європи

У вівторок, 15 жовтня, відбудеться матч кваліфікаційного турніру Євро-2025 U-21 між молодіжними збірними Сербії та України. Поєдинок пройде у місті Стара Пазова на полі спортивного центру Футбольного союзу Сербії, початок - о 21:30 за Києвом.

Молодіжна збірна Сербії посідає третє місце в турнірній таблиці відбіркової групи F, набравши 13 очок після 9 ігор. Команда здобула 4 перемоги, стільки ж разів програла, і одну гру завершила внічию, маючи різницю м'ячів 12-18. Шанси на перше або друге місце в турнірі зникли ще на половині відбіркової кампанії, тому Сербія почала поступову зміну поколінь у складі.

Першим матчем оновленої команди стала гра проти збірної України, де балканці поступилися з рахунком 1:2, хоча в наступному поєдинку проти Азербайджану серби змогли здобути перемогу 2:0. Зважаючи на те, що турнірні завдання для Сербії вже неактуальні, ймовірно, що склад на гру проти України залишиться майже незмінним. Однак зустріч з українською збірною може стати випробуванням для найсильніших гравців нового покоління.

Молодіжна збірна України наразі лідирує у групі F, здобувши 8 перемог у 9 матчах і лише раз програвши. Проте поразка від Англії в останньому турі (1:2) скоротила відрив від британців до двох очок, що змушує українців боротися лише за перемогу в матчі проти Сербії, аби забезпечити собі перше місце в групі.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Сербія U-21 - Україна U-21.

Прогноз Sport.ua
Сербія U21
15 жовтня 2024 -
21:30
УКРАЇНА U21
Перемога Украиїни 2.13 Зробити ставку
Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 14 жовтня 2024, 08:22 3

Енді Лі вважає, що Усик переміг 115-113