Від пера до покеру: письменниця здобула браслет WSOP

Марія Коннікова тріумфувала в онлайн-турнірі, вигравши $68,477

Марія Коннікова, авторка бестселера «The Biggest Bluff» та професійна покеристка, досягла визначного успіху у своїй покерній кар'єрі. Вона здобула свою першу перемогу в турнірі Світової серії покеру (WSOP), вигравши онлайн-подію на платформі WSOP.com.

Турнір 888$ NLHE Fall Crazy 8s зібрав 468 входів, створивши призовий фонд у $374,400. Коннікова, яка грає під ніком «Vesper1ynd» (на честь героїні фільму про Джеймса Бонда «Казино Рояль»), продемонструвала неабияку наполегливість. Тричі вилетівши з турніру, вона щоразу поверталася і, зробивши в підсумку чотири входи, зуміла підкорити турнірне поле.

Перемога принесла Конніковій не лише $68,477 призових, але й омріяний браслет WSOP - найпрестижнішу нагороду в світі покеру. Радістю від цього досягнення вона одразу ж поділилася зі своїми підписниками у соціальній мережі Х.

Шлях Марії Коннікової в покері є унікальним. Маючи ступінь доктора філософії з психології Колумбійського університету та закінчивши Гарвард, вона почала грати в покер лише у 2016 році. Її наставником став легендарний Ерік Сайдел, член Зали слави покеру.

Олексій Тіньков Джерело: Cardmates
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 жовтня 2024, 10:00 16

Матч відбудеться 14 жовтня о 21:45