Руслан  КОСТИШИН: «Недаремно колись запрошував Калюжного в Колос»

Тренер вважає, що українці в змозі виграти у Чехії

Відомий в минулому футболіст, а нині - тренер Руслан Костишин ексклюзивно для Sport.ua зробив прогноз на сьогоднішній поєдинок 4 туру Ліги націй з футболу між збірними України та Чехії:

«Що мені найбільше сподобалося в діях української збірної в попередньому матчі з грузинами, так це самовіддача, готовність зіграти через не можу. Я пояснюю ці метаморфози тим, що на жовтневі поєдинки було викликано групу новобранців з клубів УПЛ, голодних до перемог на міжнародній арені.

Найбільше зрадів першому виклику півзахисника Івана Калюжного. Я не приховую, що його гра мені дуже імпонує, ще коли очолював «Колос», то ковалівці були близькі до підписання з ним контракту, проте в останній момент не склалося.

Я не здивувався, що керманич Сергій Ребров відразу довірив дебютанту місце в старті й він не підвів. Переконаний, що окрилений своїм першим виступом за головну команду країни олександрієць й сьогодні виправдає сподівання.

У Вроцлаві буде багато боротьби, єдиноборств, адже чехи роблять ставку на силовий футбол. Все ж, схиляюсь до того, що в цій битві характерів гору візьмуть українці. Рахунок? 1:0», - сказав Костишин.

Раніше ми повідомляли, що збірна України прогулялася Вроцлавом перед грою Ліги націй.

Олександр Сільченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 жовтня 2024, 19:48 13

Буряк оцінив гру вінгера збірної України

Коментарі