Луческу все ж ляже під ніж у Києві, але операцію поки перенесено

Раніше планувалося, що хірургічне втручання відбудеться у жовтні

Головний тренер збірної Румунії Мірча Луческу, який встиг раніше попрацювати в Україні із «Шахтарем» та «Динамо», як і повідомлялося раніше, все ж таки ляже під ніж у Києві через проблеми зі стегном.

У вікового фахівця діагностований коксартроз на правому стегні, через що Луческу помітно кульгає і ця медична проблема завдає наставникові суттєвого болю.

Передбачалося, що після жовтневих матчів збірної Румунії Луческу прибуде до столиці України, де його прооперує Олександр Косьяков - провідний вітчизняний хірург-ортопед, який раніше допомагав Мірчі з аналогічною проблемою на лівому стегні.

Однак зараз, як повідомляє джерело, операцію Луческу знову відкладено (спочатку коуч хотів лягти на операційний стіл ще у серпні). Найімовірніше, вона відбудеться аж у грудні, коли збірна Румунії закінчить змагальний цикл у Лізі націй.

Наразі румуни провели три матчі в Лізі націй та здобули в них 9 очок. У команди Луческу гарні шанси на перемогу в групі С2, хоча збірна Косово має лише на три пункти менше, аніж румуни.

Раніше Луческу розповів, чому ухвалив рішення очолити збірну Румунії, хоча раніше планував завершити кар'єру наставника.

Олексій Сливченко Джерело: GOLAZO.ro
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 14 жовтня 2024, 08:22 2

Енді Лі вважає, що Усик переміг 115-113