Що там українці? Як виглядає рейтинг АТР після Мастерса в Шанхаї

Лідери зберегли позиції, Урсу залишився першою ракеткою України, Овчаренко наблизився

ATP опублікувала оновлену версію світового рейтингу. Минулого тижня чоловіки зіграли на Мастерсі в Шанхаї, де переможцем став Яннік Сіннер.

У першій п'ятірці змін не відбулося. Яннік Сіннер, як і раніше, залишається першою ракеткою світу, Карлос Алькарас зберіг другий рядок. У топ-5 також входять Александр Звєрєв, Новак Джокович та Данііл Медведєв.

Тейлор Фрітц обійшов Андрєя Рубльова і піднявся на 6-те місце. Каспер Рууд став 8-м, а Алекс де Мінаур повернув собі місце у десятці, піднявшись на 9-ту позицію.

Топ-10 рейтингу АТР

Щодо українців, то ніхто поки що не увійшов навіть до топ-300. Першим номером України залишається Вадим Урсу, проте Олександр Овчаренко досяг крутого прогресу і піднявся на 85 місць.

Ілля Марченко, продовживши лузстрик, опустився ще на 49 позицій. Колишні лідери чоловічого українського тенісу Віталій Сачко та Олексій Крутих своїми результатами також не тішать.

Топ-10 українців у рейтингу АТР

Змін у Чемпіонській гонці немає. Поки що лише троє гарантували собі участь на Підсумковому турнірі: Яннік Сіннер, Карлос Алькарас та Александр Звєрєв. Наразі поріг кваліфікації становить 4945 балів.

Чемпіонська гонка АТР

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 жовтня 2024, 20:56 21

Матч 4-го туру Ліги націй завершився з рахунком 1:0 на користь албанців, гол на рахунку Асллані