«Партнерам треба частіше грати з Довбиком». Сачко – про матч у Вроцлаві

На думку спеціаліста, зміни в складі України будуть мінімальні

Відомий в минулому нападник, а потім тренер Василь Сачко ексклюзивно для Sport.ua зробив прогноз на сьогоднішній поєдинок Ліги націй з футболу між збірними України і Чехії:

«Вважаю, що протистояння у Вроцлаві буде визначальним, бо тільки перемога дозволить українцям продовжити боротьбу за підвищення в класі.

Мені сподобалося з яким настроєм підопічні Сергія Реброва провели попередній матч з Грузією. Всі працювали на перемогу. Будемо сподіватися, що ще завзятіше, агресивніше наші діятимуть сьогодні у Вроцлаві.

На мій погляд, ротація в старті української збірної буде, але незначна: 1-2 позиції. Також хочеться побажати нашим передусім півзахисникам краще взаємодіяти з нападником Артемом Довбиком, шукати цікаві продовження для атак, тоді він частіше буде опиняться в ударній позиції. Поки що ж Довбик часто перебуває, образно кажучи, на голодному пайку, звідси й гольова засуха, яка шкодить нашій збірній.

Все ж, я налаштований оптимістично, Вроцлав для українців - фартове місто, схиляюся до того, що номінальні господарі візьмуть гору з перевагою в один м'яч», - сказав Сачко.

Раніше ми повідомляли, що відомий тренер Йожеф Сабо висловився про українського вінгера Михайла Мудрика.

Олександр Сільченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 жовтня 2024, 16:41 0

14 жовтня відбувся матч за третє місце турніру чотирьох у Марбельї