Капітан Natus Vincere втратив близьку людину під час перемоги на IEM Rio

Гравці та тренер поділились своїми емоціями після грандіозного фіналу у Бразилії

На IEM Rio 2024 команда Natus Vincere здобула тріумфальну перемогу, але для їхнього капітана Алексі «Aleksib» Віролайнена цей момент став особливо емоційним.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Відразу після гри він поділився своїми переживаннями у соцмережах, зазначивши, що втратив близьку людину. З неперевірених джерел стало відомо, що це міг бути його батько, але точна інформація поки що відсутня. Незважаючи на важку втрату, Aleksib продовжував керувати своєю командою та врешті-решт допоміг їй досягти перемоги. У своєму зверненні він написав:

«Цей раз був особливим. Я сумую через втрату близької людини і з усіх сил намагаюся боротися з емоціями. Обійміть своїх близьких.»

Також капітан вибачився перед фанатами за свою відсутність на автограф-сесії та подякував їм за підтримку під час турніру:

«Вибачте, що не прийшов на автограф-сесію. Я радий, що зустрів багато чудових шанувальників під час мого перебування тут. Спогади на все життя.»

Інший гравець Natus Vincere, румунський ріфлер Іван «iM» Міхай, був приємно здивований тим, що отримав медаль MVP турніру, хоча вважає себе командним гравцем:

«Ця перемога багато що означає. Кожен трофей для нас дуже важливий, тому що це щось нове, навіть не дивлячись на те, що ми шість разів поспіль виходили у фінали турнірів.»

Його реакція на перші за тривалий час вихідні була дуже емоційною:

«Я не можу дочекатися, коли повернуся додому і засну. Ооо, так, ви навіть уявити собі не можете, як я цього хочу.»

Тренер Андрій «B1ad3» Городенський, якого усі визнають найкращим тренером світу, підвів підсумки виступу команди:

«Ми дуже сильно виросли як команда. Я неймовірно гордий і щасливий бачити, як усі покращують свої результати. Камбек, який ми здійснили, був чимось особливим. Це було справжнє кіно, завершити матч у такій манері.»

А ось слова від завжди позитивного гравця Юстінас «jL» Лекавічус, які додали натхнення:

«Незалежно від того, як низько ти впав, ти все одно можеш перемогти. Але це також працює й в інший бік: незалежно від того, наскільки високо ти піднявся, ти також можеш програти. Тому не можна втрачати концентрацію.»

Перемога Natus Vincere на IEM Rio 2024 стала важливою подією, але для багатьох ця історія запам'ятається не лише тріумфом, а й особистою трагедією їхнього капітана, яка зробила цей момент ще більш зворушливим і людяним.

Нагадаємо, що Українська організація Natus Vincere (NAVI) обіграла у фіналі престижного турніру команду MOUZ із рахунком 3:1. Зустріч проходила у форматі BO5 у бразильському Ріо-де-Жанейро.

Максим Черніцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 13 жовтня 2024, 14:55 6

Чжен Ціньвень у фіналі турніру WTA 1000 у Китаї не зуміла переграти Аріну Соболенко