У бойовому складі. Відома заявка Чехії на матч з Україною

Тренер чехів Іван Гашек зробив вибір

Збірна України сьогодні у Вроцлаві на стадіоні «Тарчинський Арена Вроцлав» проведе номінально домашній поєдинок Ліги націй проти команди Чехії.

Суперник «синьо-жовтих» учора завершив підготовку до матчу вечірнім тренуванням, у якому взяли участь усі гравці чеської збірної, викликані до її табору головним тренером Іваном Гашеком. За інформацією наставника, яку він виклав на традиційній пресконференції, проблем зі здоров'ям у жодного з його підопічних немає, тобто команда вийде на зустріч з Україною в найсильнішому складі.

Найбільш дискусійним питанням, за повідомленнями чеських ЗМІ, є можливий вихід у стартовому складі збірної стопера Ладіслава Крейчі з іспанської «Жирони», який пропускав попередній матч з Албанією через дискваліфікацію. Інших змін порівняно з поєдинком з албанцями не очікується.

Склад збірної Чехії

Воротарі: Матей Коварж («Баєр», Німеччина), Антонін Кінскі («Славія»), Мартін Єдличка («Вікторія»).

Захисники: Ладіслав Крейчі («Жирона», Іспанія), Владімір Цоуфал («Вест Гем», Англія), Давид Зима, Томаш Холеш (обидва - «Славія»), Матей Рінеш, Мартін Вітік, Ярослав Зелений (усі - «Спарта»).

Півзахисники: Вацлав Черни («Рейнджерс», Шотландія), Томаш Соучек («Вест Гем», Англія), Алекс Крал («Еспаньйол», Іспанія), Лукаш Черв, Лукаш Калвач, Павел Шульц (усі - «Вікторія»), Ондржей Лінґр, Лукаш Провод (обидва - «Славія»).

Нападники: Томаш Чванчара («Боруссія» Д, Німеччина), Адам Гложек («Гоффенгайм», Німеччина), Ян Кухта («Мідтьюлланн», Данія), Томас Гори («Славія»), Васіл Кушей («Млада Болеслав»), Ян Климент («Сігма»).

Час початку зустрічі - 21:45 за Києвом.

Павло Павленко Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 13 жовтня 2024, 14:55 6

Чжен Ціньвень у фіналі турніру WTA 1000 у Китаї не зуміла переграти Аріну Соболенко