Німеччина – Нідерланди. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25

Поєдинок відбудеться 14 жовтня о 21:45 за Києвом

14 жовтня на «Альянц-Арена» пройде матч 4-го туру Ліги Націй, в якому збірна Німеччини зустрінеться зі збірною Нідерландів. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Німеччина

Команда рік тому отримала чергового тренера останнім часом, Нагельсманна. І він нарешті зумів стабілізувати ситуацію, налагодити гру, причому водночас і склад капітально перетрусили. У підсумку на Євро німці продемонстрували готовність грати і яскраво, і результативно, що так подобається всім уболівальникам. Але для того, щоб боротися на рівні з Іспанією, сил не вистачило. Точніше, якраз єдиний раз на чемпіонаті, коли фурія роху грала екстра-тайм - і забила у ньому. Відпочивши в серпні, потім збірна, вже без низки ветеранів, розгромила Угорщину 5:0, але при цьому обмежилися нічиєю 2:2 в Амстердамі. Нині, вже і без Тер Штегена, в Боснії виграли. Все зважилося після дубля Ундава, що був оформлений за 6 хвилин ще до перерви. Хоча після голу у відповідь Джеко довелося понервувати.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Нідерланди

Збірна, строго кажучи, на Євро затрималася довше, ніж господарі турніру. Вона змогла дістатись півфіналу там, причому тільки наприкінці Воткінс приніс трьом левам такий важливий гол, що встановив підсумкові 2:1. У Лізі Націй підопічні Кумана (але трохи більше року тому, повернувшись на посаду головного трену, Роналд був близький до звільнення через слабкі результати) поки що цілком добре виглядали: виграли 5:2 у боснійців вдома і обмінялися по парі голів з німцями закінчивши на 2:2. У рамках нинішнього вікна помаранчеві в Будапешті обмежилися лише нічиєю 1:1, до того ж ван Дейк там примудрився отримати 2 жовті, залишивши своїх партнерів догравати в меншості.

Статистика особистих зустрічей

Німці в останніх трьох очних матчах не програвали: одна перемога та пара нічиїх, зокрема 2:2 минулого місяця.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у те, що тут голландці зможуть хоч би за нічию зачепитися. Рекомендуємо погодитися з цим і поставити на перемогу німців над сусідами (коефіцієнт - 1,81).

Прогноз Sport.ua
Німеччина
14 жовтня 2024 -
21:45
Нідерланди
Перемога Німеччини 1.81 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 13 жовтня 2024, 14:55 6

Чжен Ціньвень у фіналі турніру WTA 1000 у Китаї не зуміла переграти Аріну Соболенко