Бельгія – Франція. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25

Поєдинок відбудеться 14 жовтня о 21:45 за Києвом

14 жовтня на «Король Бодуен» пройде матч 4-го туру Ліги Націй, в якому збірна Бельгії зустрінеться зі збірною Франції. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Бельгія

Команда після провалу на крайньому чемпіонаті світу була доручена Доменіко Тедеско. Причому недосвідченому німцю треба було і гру налагодити, і атмосферу в роздягальні, ще й продовжуючи паралельно омолодження складу - візит до Катару ще раз показав, що багаторічні лідери пройшли свій пік. Загалом молодий наставник впорався здебільшого з налагодженням гри - вже на те, щоб знову виграти кваліфікацію, потенціалу вистачило. Але насправді Євро червоні дияволи зіграли на трієчку: починали з поразки Словаччини, після перемоги над Румунією грали на нічию з Україною в останньому турі, а вже в 1/8 фіналу вилетіли. Їх вибила саме Франція, причому за рахунок автогола Вертонгена. Його немає за віком, а ось Куртуа посварився з наставником. Де Брейне і Лукаку попросили їх не кликати, адже через поразку підопічним Дешама у вересні і так збірна в позиції наздоганяла. У підсумку Італія повела у два м'ячі, і, схоже, розслабилася - і дозволила Троссарду та компанії оформити нічию.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Франція

Збірна також зіткнулася з проблемами. У вересні і в неї були не найкращі результати: так, оформляли гросмейстерські 2:0 з Бельгією, але починалося все з поразки на своєму полі італійцям. І в таких умовах, коли далі потрібно було лише вигравати, про рішення завершити міжнародну кар'єру зараз, у розпал циклу, оголошує такий багаторічний лідер, як Грізман! Більше того, Дешам дозволив капітанові, Мбаппе, пропустити збір через невелике пошкодження - але Реал включив його до заявки на матч із Вільярреалом! У будь-якому разі зараз не буде ні Антуана, ні Кіліана. Потренуватися футболу без них дозволив матч із Ізраїлем. Той відповів на перший гол Камавінга, але зрештою вдалося обіграти аутсайдера 4:1.

Статистика особистих зустрічей

Вересневі 2:0 на користь ле бле стали їх четвертою поспіль перемогою в очних поєдинках. Ця серія розпочалася у півфіналі чемпіонату світу-2018, а про автогол Вертонгена у 1/8 літнього Євро згадувалося.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитами гостей. Але з урахуванням видовищності ігор 3-го туру у виконанні цих команд ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,909).

Прогноз Sport.ua
Бельгія
14 жовтня 2024 -
21:45
Франція
Тотал голів більше 2.5 1.90 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 жовтня 2024, 07:21 0

Томаш Соучек вірить у перемогу своєї команди