Капітан збірної Чехії: «Ми знаємо силу України, але...»

Томаш Соучек вірить у перемогу своєї команди

Капітан збірної Чехії Томаш Соучек поділився очікуваннями від матчу Ліги націй із національною командою України, який відбудеться 14 жовтня у польському Вроцлаві.

«Ми всі знаємо силу України, її індивідуальність. Її гравці виступають у топклубах і мають якість. Вони вже показали у Празі, що є дуже сильною командою. Я задоволений тим, як ми проти них зіграли. Наразі ми ще більше вмотивовані, хочемо повторити такий виступ проти них і за межами нашої країни, щоб досягти успіху.

Ми знаємо, що для них очки так само важливі, як і для нас, після матчу буде зрозуміло, хто опиниться вище у турнірній таблиці. Четверта гра у групі може багато розповісти про те, хто і де в ній завершить виступи.

Я пишаюся усією нашою командою через те, як ми зіграли останні два матчі. Я вірю, що такий настрій у нас збережеться і ми вийдемо з ним на зустріч у понеділок. Це ще один важливий матч у групі», - сказав Соучек.

Українці та чехи в одному квартеті виступають разом із Грузією та Албанією. Після чотирьох турів синьо-жовті із 3 очками розташовуються на останньому, 4-му місці. Чехія із 6 пунктами посідає другу позицію.

Антон Романенко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 жовтня 2024, 09:00 17

Офіційно починається ера після Мессі та Роналду