ПЕТРАКОВ: «Спробуємо взяти реванш у македонців. Треба грати агресивно»

Збірна Вірменії у Лізі націй зіграє проти Північної Македонії

Український керманич збірної Вірменії Олександр Петраков поділився думкою перед матчем 4 туру Ліги націй проти збірної Північної Македонії:

«Буде досить цікава гра. У нас залишається обов'язок перед уболівальниками. Ми невдало зіграли в Македонії, не заслужили на цю поразку. Нам потрібно зосередитися на завтрашній грі та здобути перемогу. Завтра дуже важлива для нас гра.

Едуард Сперцян готується до гри, відновлюється. У нього боліла спина. Саме тому він не зіграв проти Фарерських островів. Він хотів грати, але я йому не дозволив, бо не хочу ризикувати здоров'ям гравців. Я доручив йому залишатися в Єревані, лікуватися та готуватися до гри з Північною Македонією.

Я розмовляв із хлопцями, сказав, що бачу позитивні зміни за ці півтора року. Я регулярно раджу їм грати у агресивний футбол. Вони повинні грати так, щоб боялися Вірменію. Я намагаюся зробити так, щоб вони повірили у свої сили. Нам потрібно грати у агресивний футбол. Хлопці намагаються».

Гра 4-го туру Ліги націй між Вірменією та Північною Македонією пройде в Єревані 12 жовтня о 20:00. У Скоп'є команда Вірменії поступилася з рахунком 0:2.

ВІДЕО. Прес-конференція Олександра Петракова

Микола Степанов Джерело: News.am
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 жовтня 2024, 17:44 52

Також на таланта «Шахтаря» претендує «Манчестер Сіті»

Коментарі