Австрія – Норвегія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25

Поєдинок відбудеться 13 жовтня о 21:45 за Києвом

13 жовтня на «Райффайзен Арена» пройде матч 4-го туру Ліги Націй, в якому збірна Австрії зустрінеться зі збірною Норвегії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Австрія

Команда останнім часом створила собі репутацію завсідника на рівні Євро - примітно, що ось уже понад чверть століття не виходить пробиватися на чемпіонати світу. Після впевненого проходження торішньої кваліфікації (відстали всього на одне очко від Бельгії, але, головне, на 9 випередивши наступного суперника, Швецію) чекали на гарний виступ і в сусідній Німеччині влітку. І розпочавши з поразки Франції, там підопічні Рангніка змогли обіграти і поляків, і нідерландців. Але знову, як і на попередньому Євро, у плей-оф все закінчилося вже в 1/8 фіналу, причому цього разу поступилися Туреччині. А у вересні збірна взяла лише 1 очко: 1:1 у Словенії, 1:2 у Норвегії. Тож цього місяця треба було перемагати. З казахами це більш ніж вийшло - їм вдома відвантажили чотири голи без відповіді, причому у Баумгартнера гол і передача.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Норвегія

Збірна має потенціал, особливо у групі атаки, щоб боротися за максимальні результати. Але навіть за нинішнього, досить простого, регламенту Євро, за 24 учасників, скандинави примудряються показувати надто слабкі результати. Так було й минулого року, коли підопічні Столе Сольбаккена безнадійно відстали не лише від Іспанії, а й Шотландії. Більше того, цієї осені свердла почали з того, що не забили в Алмати, обмежившись 0:0 з казахами. Потім, правда, вдома вони вирвали перемогу над Австрією, але втратили капітана, Едегора. Цього місяця, граючи вдома зі словенцями, вийшов практично ідеальний поєдинок - Холанд і Серлот на пару оформили підсумкові 3:0.

Статистика особистих зустрічей

У цьому столітті Das Team виграв лише одного разу у чотирьох очних поєдинках за пару нічиїх.

Прогноз

Букмекерські контори симпатизують господарям. Але обидві збірні показали відмінну гру в минулому турі - ставимо на те, що очна дуель закінчиться на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,79).

Прогноз Sport.ua
Австрія
13 жовтня 2024 -
21:45
Норвегія
Тотал голів більше 2.5 1.79 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 жовтня 2024, 14:45 0

Вінісіус Жуніор може залишити мадридський «Реал»