Едуард САРАПІЙ: «Дуже радий повернутися»

Гравець «Полісся» прокоментував спаринг проти «Вереса»

12 жовтня житомирське «Полісся» провело контрольну гру проти рівненського «Вереса». В ній обидві команди голів не забили.

Після матчу коментар дав центральний захисник житомирської команди Едуард Сарапій.

- Дуже радий повернутися. Часу було трошки менше, ніж 90 хвилин. Але я дуже задоволений тим, що почав грати разом з хлопцями, бути на кожному тренуванні, на кожній грі - це для мене насолода.

- Наскільки відсотків оціниш свій стан для участі в офіційних поєдинках?

- Мій стан доволі хороший. Я працював до цього і ще раз хочу висловити подяку тренерам та фізіотерапевтам, тому що вони підвели мене до тих кондицій, в яких я раніше був.

- Порівняй як спостерігати за грою проти «Вереса» з трибуни та безпосереднього грати проти рівнян?

- Це зовсім інше. На трибуні ти завжди переживаєш в 10 разів більше, ніж на полі. На полі ти контролюєш ситуацію, тому все виглядає простіше. «Верес» - міцна команда, цей матч, як і офіційний поєдинок, теж показав міць цього суперника. З ними непросто грати кожну гру.

- Сьогодні поруч з вами грало багато молодих хлопців з «Полісся-2». Наскільки добре вдається з ними злагодити гру та наскільки товариські матчів цьому допомагають?

- Такі матчі дуже корисні, в першу чергу, для них, тому що вони набувають досвіду. Для цього і існує «Полісся» та такий розвиток, щоб молодь прагнула сюди та розвивалася поруч з нами.

- Чи не вистачало партнерів, які зараз в збірних? Слідкував за їх виступами вчора?

- Спостерігали, вболівали та раділи. Дуже зраділи, тому що Назік (прим. - Олександр Назаренко) дебютував та збірну і під час його одного дотику до м'яча ми дуже аплодували. Ми дуже раді і привітали його. Але за хлопцями не сумуємо, тому що збірна - це гордість країни, нехай там наших хлопців буде більше.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Полісся
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 13 жовтня 2024, 00:03 0

Поєдинок в Ер-Ріяді за титул абсолютного чемпіона світу в напівважкій вазі