ФОТО. Конор Макгрегор шокував Іспанію водним Lamborghini

Ірландський боєць ММА вміє справити враження

Конор Макгрегор шокував іспанську публіку, прибувши до Марбельї на двох яхтах разом зі своєю сім'єю та командою.

Газета Marca повідомляє характеристики двох красунь: перша яхта - модель «The Devocean», на якій Конор прибув разом зі своєю дружиною Ді Девлін, і трьома дітьми - Конором-молодшим, Ріаном і Кроєю Майрід.

«Devocean» - це моторна яхта завдовжки 36,88 метрів, побудована у Великій Британії компанією «Sunseeker» і поставлена 2008 року. Її максимальна швидкість становить 27,0 вузлів, крейсерська швидкість - 23,0 вузла, а максимальна дальність плавання - 1800 морських миль на швидкості 14,5 вузлів. Яхта може вмістити максимум десять гостей, розподілених у п'яти каютах, а шість членів екіпажу піклуються про всі потреби. «Devocean» оцінюється майже в 9 мільйонів євро.

Друга яхта не менш вражаюча - це «Tecnomar Lamborghini 63», яка оцінюється орієнтовно в 3 млн євро і яких вироблено лімітовану кількість (63). Цей «ламбо» з вуглецевого волокна вагою 24 тонни і завдовжки 19,2 метра оснащений двома дизельними двигунами MAN V-12, які виробляють 2000 кінських сил кожен, що дає йому змогу розвивати швидкість до 60 вузлів.

Ну а ми пропонуємо вам подивитися на ці предмети розкоші Конора та як його зустріли в Марбельї:

Артем Діхтяренко Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

MMA | 12 жовтня 2024, 15:17 0

Відомий боєць розповів про свої травми, отримані в октагоні