Покерний гігант із Канади Майкл Вотсон підкорює Чорногорію

Уотсон виграє $1,023,000 і приєднується до елітного клубу багаторазових чемпіонів Triton Poker

Майкл Уотсон увійшов до елітної групи з семи гравців, які мають чотири або більше титулів Triton Poker Super High Roller Series. Чемпіон World Poker Tour і дворазовий переможець головної події European Poker Tour з Канади здобув свій четвертий трофей Triton, вигравши турнір з безлімітного холдему з бай-іном $30,000 на триваючому фестивалі в Чорногорії. Уотсон отримав $1,023,000 за свій тріумф, збільшивши свої загальні кар'єрні виграші до вражаючих $27 мільйонів.

Тепер Уотсон ділить третє місце в списку лідерів за кількістю титулів Triton із Федором Хольцем та Вай Кін Йонгом. Лише десятикратний чемпіон Джейсон Кун і п'ятиразові чемпіони Микита Бадзякоуски, Філ Айві та Денні Тан мають більше трофеїв у цій престижній серії.

«Кожного разу, приїжджаючи на етап Triton, ти прагнеш забрати трофей», - поділився Уотсон із репортерами Triton. «Ти хочеш перемогти. Дуже приємно нарешті виграти турнір з холдему, чого я раніше не робив. Просто хочеться продовжувати додавати титули».

Дійсно, це перша перемога Уотсона в стандартному турнірі з безлімітного холдему в рамках туру. Його попередні перемоги були в турнірах із шорт-деком та пот-ліміт омахою. Тепер на рахунку Уотсона понад $10,4 мільйона призових у турнірах Triton за 30 потраплянь у призи.

Це третій титул і дев'ятий фінальний стіл Уотсона цього року. Остання перемога принесла йому 1,008 очок у залік титулу «Гравець року» за версією Card Player, збільшивши його загальний рахунок до 4,044. У результаті він піднявся на друге місце в рейтингу POY 2024, представленому Global Poker.

Турнір зібрав 154 входи, сформувавши призовий фонд у $4,620,000, який було розподілено між 27 найкращими гравцями. Серед тих, хто потрапив у призи, були такі зірки, як Микита Бадзякоуски (24-те місце), нещодавній переможець стартової події Кріс Манімейкер (23-тє), Ділан Лінде (22-ге), Пуннат Пунсрі (21-ше), Адріан Матеос (15-те), Федор Хольц (14-те), Патрік Антоніус (11-те), Хоссейн Енсан (10-те) та Стівен Чідвік (9-те).

У захопливому хедз-апі Уотсон спочатку поступався Кіату Лі, але зумів здійснити вражаючий камбек. Вирішальна роздача прийшла, коли Уотсон зібрав стріт від дев'ятки проти топ-пари Лі, що дозволило канадцю захопити величезну перевагу. У наступній же роздачі турнір завершився: Лі пішов в олл-ін із Q-6, Уотсон прийняв із кишеньковими п'ятірками. Незважаючи на флоп, який дав Лі шанси на стріт і флеш, Уотсон покращився до сета й утримав перевагу. Лі посів друге місце, отримавши $691,000.

Ця перемога не тільки зміцнює статус Майкла Уотсона як одного з елітних гравців у хайролерських турнірах, але й демонструє його неймовірну універсальність у різних форматах покеру. Покерна спільнота з нетерпінням чекає на наступні виступи канадського покерного генія на престижній серії Triton.

Олексій Тіньков Джерело: CardPlayer
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 13 жовтня 2024, 00:03 0

Поєдинок в Ер-Ріяді за титул абсолютного чемпіона світу в напівважкій вазі