Екс-працівник Шахтаря поширює фейки про план перемоги Зеленського

Руслана Мармазова вкотре викрили на брехні

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки викрив колишнього керівника прес-служби «Шахтаря» Руслана Мармазова у роботі на російську пропаганду.

Цього разу Мармазов з'явився в одній із програм, де намагався переконати всіх у тому, що план перемоги президента України Володимира Зеленського досі не був оголошений для широкого загалу через те, що справи керівника української держави нібито «кепські» і що нібито фактом появи плану саме зараз «необхідно якось психологічно натиснути на спонсорів».

facebook.com/StratcomCentreUA

У Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки зазначили, що всі заяви Мармазова є брехливими, а також нагадали, що цей діяч у 2015 році поїхав до росії, попередньо будучи із ганьбою звільненим з «Шахтаря» за пияцтво та непристойну поведінку.

У 2019 році Мармазов отримав російське громадянство, раніше він неодноразово висловлював підтримку так званої «днр», поливаючи брудом Донецьк та Україну.

Раніше президент України Володимир Зеленський висловлював впевненість у тому, що війну з російськими окупантами можна завершити не пізніше 2025 року, а також наголошував на важливості отримання для країни реальних гарантій безпеки, таких як вступ до НАТО.

Олексій Сливченко Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 жовтня 2024, 09:06 14

Георгій Судаков влучив м'ячем в обличчя Миколи Шапаренка

Коментарі