Легендарному футболісту висунуто звинувачення. Може потрапити до в'язниці

Куатемок Бланко опинився у центрі скандалу

Не виключено, що легенда мексиканського футболу опиниться за ґратами.

Куатемок Бланко не проводив багато часу у Європі. У «Вальядоліді» він пробув лише десяток місяців. Незважаючи на це, він став безперечною легендою у себе на батьківщині.

Упродовж 15 років нападник представляв клуб «Америка». За збірну Мексики він зіграв 119 матчів, забивши 39 голів. Бланко брав участь у багатьох чемпіонатах світу та Кубку Америки.

Завершивши кар'єру у 2016 році, Бланко зайнявся політикою. Він був мером Куернаваки, пізніше губернатором Морелоса, проте тепер Куатемок потрапив у скандал.

За даними El Financiero, 51-річного мексиканця звинуватили у спробі зґвалтування зведеної сестри Фабіоли. Інцидент нібито стався в офіційній резиденції уряду у робочий час.

Фабіолу найняв її брат. Вона також зайнялася політикою, піднімаючись кар'єрними сходами в місцевому міністерстві економічного розвитку та праці.

Легендарний мексиканець пригрозив своїй сестрі звільненням з посади, якщо вона подасть до суду. Тому вона дочекалася закінчення його терміну і лише потім повідомила прокуратуру.

Яких подальших кроків буде зроблено в цьому питанні, поки не визначено. Проте все вказує на те, що справа дійде до суду. Бланко загрожує багато років ув'язнення.

Павло Павленко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 12 жовтня 2024, 07:47 0

Реванш відбудеться 21 грудня 2024 року