ВІДЕО. Кліпаченко показала підготовку збірної України до кваліфікації на ЧС

Українки стартують у відборі на ЧС-2025 матчем проти Франції

Жіноча збірна України з футзалу продовжує активно готуватися до старту кваліфікації на чемпіонат світу, який відбудеться у 2025 році.

Одна з гравчинь національної команди Анастасія Кліпаченко опублікувала допис на своїй сторінці в Instagram, де показала фрагменти тренувального процесу «синьо-жовтих». «Останні приготування. Вже завтра вирушаємо до Чехії», - написала Анастасія.

Варто зазначити, головний тренер жіночої збірної вже визначився зі складом на відбіркові матчі - до табору національної команди викликано 18 гравчинь.

Першим суперником наших дівчат стане збірна Франції. Матч заплановано на середу, 16 жовтня. Також у квартеті збірної України є Північна Ірландія, з якими дівчата зіграють 17 жовтня, та Чехія, з якими футзалістки зустрінуться 19 жовтня.

Нагадаємо, 25 команд змагатимуться за 4 путівки на чемпіонат світу в основному й елітному раундах. Іспанія та Португалія отримали прямі перепустки до елітного раунду. Господарем першого чемпіонату світу з футзалу серед жінок будуть Філіппіни.

Публикация от Анастасія Кліпаченко 🇺🇦 (@nastasea.5)

Олег Вахоцький Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 жовтня 2024, 22:19 0

Через 7 хвилин поєдинок було відновлено, на стадіоні у Познані були проблеми зі світлом