Схопив його і бац. Пато згадав, як Ібрагімовича ледве не побив одноклубник

Златану було несолодко

Колишній форвард Мілана Алешандре Пато розповів про конфлікт, який стався між його ексодноклубниками Златаном Ібрагімовичем та Огучі Оньєву на одному з тренувань команди.

«Златан був із м'ячем, Оньєву йому протистояв і ненавмисно вдарив його по нозі. Удар був у кістку, але Огучі продовжив грати. Ми зрозуміли - Оньєву зробив це не зі злим наміром, він зробив це, тому що хотів відібрати м'яч. Тоді Огучі саме оговтався після травми.

Так от, Оньєву контролює м'яч, стоячи спиною до нас, і ми чуємо, як наближається Ібра. Він стрибнув обома ногами на Оньєву, щоб нашкодити йому, і тоді я сказав: «Чорт, що відбувається?»

Вони обидва впали на землю, та Оньєву спокійно підвівся - він був справді добрий, із золотим серцем. Не те щоб Ібра був не такий, але він більш імпульсивний. Златан одразу ж підвівся і почав ображати його, говорячи щось шведською. Ми нічого не розуміли. Він намагався схопити Оньєву ось так (за комір - прим.). Він схопив його, щоб кинути. І що зробив Оньєву?

Він схопив Ібру у відповідь і «бац». Він кинув його вниз. Для Оньєву це було так просто, як взяти склянку води. Уявіть Ібру - величезний хлопець. Але Огучі схопив його і кинув на землю - звалив його з ніг і стрибнув на нього зверху, піднявши над ним свій кулак. Коли він це зробив, я сказав йому: «Стій, Боже, стій, ти вб'єш його», - розповів Пато.

Антон Романенко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 жовтня 2024, 00:26 0

Дивіться найцікавіші моменти матчу синьо-жовтих

Коментарі