«Сказав, що він програє». Лі – про розмову з Ф'юрі під час бою з Усиком

Тренер Тайсона розповів про ситуацію в куті британця в поєдинку проти Олександра

Енді Лі, тренер британського боксера у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, розповів про те, що відбувалося в куті його підопічного під час бою за звання абсолютного чемпіона світу проти українця Олександра Усика:

«У куті все було гаразд. Там не було хаосу. Там стояв його батько. Джон говорив багато хороших речей. Він давав хороші поради, але він також виходив з точки зору батька, який спостерігає за своїм сином у бою.

Також там був Шугар Хілл, який завжди є головним голосом у куті, до якого Тайсон прислухається в будь-якому випадку. У них є свої фрази-скороговорки і речі, над якими вони працюють у спортзалі, які вони знають, тому Тайсон розуміє, що говорить Шугар, а Шугар знає Тайсона. Тайсон розуміє, що говорить Шугар, навіть якщо ніхто інший не розуміє.

Я сказав йому, що він має виграти 11-й, 12-й раунд. Я повинен був сказати це, оскільки знав, що Тайсон був у поганому стані. Я не впевнений, що всі знали, але мені сказали, що він програє за підрахунками суддів. Я сказав: «Ти програєш, ти повинен перемогти». Це треба було сказати».

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. Бій-реванш відбудеться 21 грудня.

Дмитро Вербинський Джерело: SecondsOut Boxing News
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 жовтня 2024, 09:43 5

В офіційних турнірах у лавах нашої команди виступали футболісти з 21-го українського клубу