Покерні титани об'єднуються заради боротьби з хворобами мозку

Джек Бініон та Даніель Негреану очолять благодійний турнір

Легендарний Джек Бініон, ікона грального бізнесу Лас-Вегаса, та Даніель Негреану, володар семи престижних браслетів Світової серії покеру, об'єднають зусилля як ведучі ексклюзивного благодійного турніру з Техаського Холдему Keep Memory Alive. Це унікальне змагання заплановане на п'ятницю, 8 листопада.

Усі кошти, зібрані під час турніру, будуть спрямовані на підтримку Cleveland Clinic Lou Ruvo Center for Brain Health - провідного медичного закладу, місія якого полягає у «пошуку, фінансуванні та впровадженні найбільш ефективних і інноваційних досліджень, методів лікування та освітніх програм». Центр спеціалізується на допомозі пацієнтам і їхнім сім'ям, які зіткнулися з важкими захворюваннями мозку, такими як хвороба Альцгеймера, Паркінсона, Хантінгтона, множинна системна атрофія та розсіяний склероз.

Цей благородний союз покерних легенд і медицини обіцяє не тільки захопливе змагання, але й реальну можливість зробити внесок у боротьбу з небезпечними нейродегенеративними захворюваннями, які впливають на мільйони людей у всьому світі.

Олексій Тіньков Джерело: poker.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 жовтня 2024, 20:34 88

Поєдинок відбудеться 11 жовтня 2024 року о 21:45 за Києвом