Еміль МУСТАФАЄВ: «Завдання Полісся – увійти до топ-3 УПЛ»

Хавбек розповів про ситуацію у житомирській команді

Хавбек українського «Полісся» та збірної Азербайджану Еміль Мустафаєв розповів про ситуацію у житомирській команді:

«Остання гра? Ми були дуже злі на «Ворсклу» з футбольної точки зору, адже минулого сезону у Кубку ми їм програли, і в цій грі хотіли довести, що це була випадковість. Зараз ми набрали хорошу форму, сподіваюся, що так продовжуватиметься.

Ціль «Полісся»? У нас стоїть завдання - увійти до топ-3 УПЛ. Ми зробимо все, щоб досягти цього результату. Я вірю, що ми можемо це зробити. Ми боротимемося до кінця.

Чи знав про свою відсутність у заявці збірної Азербайджану? Ні, я не знав заздалегідь. Дізнався, коли тренер оголосив склад. Чому не викликав Фернанду Сантуш? Не знаю. Я виконую все, що від мене вимагається, а рішення про те, кого викликати, ухвалює тренерський штаб. Але я все одно бажаю удачі збірної в майбутніх матчах і, звичайно, дивитимуся.

Я робитиму все можливе, щоб мене викликали. У збірній дуже висока конкуренція, і це допомагає ставати краще. Я продовжу працювати. Я вважаю, у збірної все вийде. У команди дуже хороший підбір футболістів, і за рахунок цього можна досягати добрих результатів. Робота із Сантушем? Спочатку ми зрозуміли, чого хоче від нас тренерський штаб, і намагалися це виконувати, але на це потрібен час. За один збір важко все пояснити одразу».

Микола Степанов Джерело: Azerisport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 жовтня 2024, 12:20 13

Блогер Sport.ua Cергій Тищенко – про успіх української «молодіжки» у відборі на чемпіонат Європи