Бійка на будівельному майданчику «Камп Ноу». Є постраждалі

Скандальний інцидент на арені «Барселони»

Грандіозна бійка сталася на «Камп Ноу». У сутичці між робітниками на будівництві стадіону «Барселони» брали участь 20 осіб.

Масштабна реконструкція «Камп Ноу» почалася в червні минулого року. «Барселона» проводить свої домашні матчі на Олімпійському стадіоні.

Планувалося завершити більшу частину робіт до 2024 року. Тоді «Барселона» могла б урочисто переїхати на нову арену в день 125-річчя клубу.

Однак відомо, що в ці терміни вкластися не вдасться. Нині говорять про лютневу дату відкриття об'єкта. І завдяки таким подіям, як сьогоднішня, затримка може тільки збільшитися.

За даними Relevo, на будівельному майданчику сталася бійка між робітниками румунського та албанського походження, у якій брали участь 20 осіб.

Робітники накинулися один на одного з палицями і прутами. Щонайменше шестеро з них дістали травми. Наразі всіх їх відпустили.

Це ще один подібний інцидент у каталонській столиці. У травні сталася сутичка, внаслідок якої одного робітника доправили до лікарні. Тоді жодних арештів проведено не було.

Павло Павленко Джерело: Relevo
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 жовтня 2024, 00:26 0

Дивіться найцікавіші моменти матчу синьо-жовтих