Реал порушує закон уже 23 роки. Справа дійшла до суду

В Іспанії повідомили подробиці

До суду надійшов запит від громади, яка проживає в околицях стадіону «Реала» - «Сантьяго Бернабеу». Термін дії ліцензії на використання стадіону закінчився понад 20 років тому.

«Сантьяго Бернабеу» є домом «Реала» з 1947 року. Стадіон розташований у північній частині Мадрида. Однак об'єкт створює деякі проблеми.

Останнім часом «Реал» дедалі частіше використовує стадіон для організації концертів. Там серед інших з'явилася Тейлор Свіфт. Раніше грали Rolling Stones і Брюс Спрінгстін.

Тепер з'ясувалося, що ця дія була не зовсім законною. До суду надійшла заява, подана представниками місцевих жителів. Згідно з листом, право користування «Сантьяго Бернабеу» закінчилося 23 роки тому.

Відсутній дозвіл - це міська ліцензія. Завдяки цьому «Реал» міг проводити футбольні матчі та організовувати концерти. Нині, принаймні теоретично, це неможливо.

Наразі невідомо, яким буде результат справи в іспанському суді. Мешканці незадоволені не тільки самим клубом, а й міською владою, яка регулярно виявляє готовність організовувати культурні заходи на «Сантьяго Бернабеу».

Павло Павленко Джерело: Relevo
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 жовтня 2024, 12:20 12

Блогер Sport.ua Cергій Тищенко – про успіх української «молодіжки» у відборі на чемпіонат Європи

Коментарі