«Вже не фаворити». Ексгравець збірної не вірить в перемогу над Грузією

Олег Шелаєв висловився про майбутній матч у Лізі націй

Колишній гравець національної збірної України з футболу Олег Шелаєв ексклюзивно для Sport.ua розповів, кому віддає перевагу в сьогоднішньому поєдинку Ліги націй між підопічними Сергія Реброва та грузинами - лідерами підгрупи:

«Якби українці виступали в оптимальному складі, то можна було саме їх назвати фаворитами. Все ж, кадрові втрати в наших відчутні, так, є кваліфіковані дебютанти, проте їм потрібен час, аби вони стали своїми в головній команді країни й претендували на провідні ролі.

До того ж, зі стратегічної точки зору в вигіднішому становищі грузини, які лідирують й їх сьогодні в Познані влаштує навіть нічия. Тому вони будуть діяти в своїй улюбленій манері - від оборони, розраховуючи на швидкісні маневри своєї групи атаки. Буде складний поєдинок для обох збірних за рівних шансів. Ось чому, на мій погляд, все закінчиться підписанням мирної угоди - 1:1», - розповів Шелаєв.

Раніше колишній гравець національної збірної України з футболу Юрій Вірт зробив прогноз на сьогоднішній поєдинок Ліги націй між підопічними Сергія Реброва та командою Грузії.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 жовтня 2024, 09:23 11

Матч відбудеться 11 жовтня о 21:45 за Києвом

Коментарі