Відомий український тренер закликав не вимагати відставки Реброва

Андрій Демченко – про результати збірної України в Лізі націй

Український тренер Андрій Демченко, який не так давно очолював грузинські клуби «Діла» Горі та «Динамо» Батумі, напередодні матчу збірної України з командою Грузії в Лізі націй дав оцінку результатам підопічних Сергія Реброва в поточному турнірі (2 поразки у двох матчах) після невиходу з групи на Євро-2024.

- Чому синьо-жовті провалилися на Євро-2024 та чи справедливо деякі гарячі голови вимагають крові Реброва, тобто його звільнення?

- У цій збірній України, на яку ланку не подивись - всюди є гравці з топових ліг Європи. Забарний, Миколенко, Зінченко, Мудрик, Циганков, Довбик. Всі грають у найкращих чемпіонатах Старого світу за пристойні клуби, але… Я думаю, що головна проблема провалу на Євро лежить у ментальній площині. Можливо, щось негаразд з мікрокліматом. І якщо це дійсно так, то треба працювати насамперед над цим.

Щодо Реброва, то він розумний і талановитий фахівець. Я зізнаюся, що чимало взяв від його тренерських методів для себе. Сергій чудово попрацював і з Динамо, і з Ференцварошем, і з Аль-Айном. Зі збірною поки не виходить. Чому? Певно тому, що він ще так і не призвичаївся до специфіки роботи саме зі збірною. Всі тренери чудово знають: працювати у клубі щоденно і мати справу зі збірною, де максимум ти місяць перебуваєш у постійному контакті зі своїми гравцями - величезна різниця.

Не варто зараз кричати й вимагати відставки Реброва, дайте йому час.

- Прогноз від Андрія Демченка.

- Попри те, що фаворитами я вважаю грузинів, вболіватиму, звісно ж за Україну, і думаю, що гра завершиться результативною нічиєю 1:1 або 2:2, - зізнався 48-річний Демченко.

Юрій Остроумов Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 11 жовтня 2024, 07:49 0

Даніель очікує перемоги Тайсона

Коментарі