Словаччина – Швеція. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25

Поєдинок відбудеться 11 жовтня о 21:45 за Києвом

11 жовтня на «Тегельному полі» пройде матч 3-го туру Ліги Націй, в якому збірна Словаччини зустрінеться зі збірною Швеції. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Словаччина

Команда гідно провела минулий цикл. Вона не зуміла і близько нав'язати у 2023 році конкуренцію Португалії, але в решті відбіркових матчів набрала 22 очки, чого з головою вистачило для того, щоб виграти суперечку за друге місце у групі та пройти на Євро. А вже там підопічні Кальцони приголомшили бельгійців, зумівши обіграти їх у 1-му турі. Після поразки українцям репре вистачало нічиєї з румунами, щоб на пару точно вийти у плей-оф - і битва так і закінчилася 1:1. Потім була близька ще одна мега-сенсація, коли після чергового голу Шранца вдавалося утримувати перевагу над Англією. Але Беллінгем у основний час і Кейн в екстра-таймі оформили вольову перемогу трьох левів. У рамках Ліги Націй словаки поки що впевнено вигравали, але вони й потрапили у просту групу - 1:0 в Естонії, 2:0 з Азербайджаном.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Швеція

Збірна після Євро-2020 різко здала позицію. До цього вона кілька разів стабільно пробивалася на всі турніри поспіль, і виходила там у плей-оф, вона поступилася у відборі що на чемпіонат світу, що на континентальну першість, безнадійно відставши і від Австрії, і від Бельгії. Та й у Лізі Націй скандинави опустилися до нинішнього третього дивізіону - С. Цього року рятувати репутацію покликали Томассона, що створив собі ім'я як тренер тут, але в клубі, з Мальме. Товариські поєдинки при Йон-Далі були не найкращими, але у вересні три крунури показали стовідсотковий результат, причому ще й забиваючи по три голи своїм противникам, що Азербайджану на виїзді, що Естонії вдома. Вже зрозуміло, що саме вони зі словаками і мають розіграти позицію, що лідирує.

Статистика особистих зустрічей

У шести зіграних поєдинках строго чергувалися перемоги шведів та нічиї.

Прогноз

Букмекерські контори дивляться на пару як майже рівну під силу. Але останнім часом словаки домагалися більшого, та й грають удома. Ставимо з їхньої перемогу з форою 0 (коефіцієнт - 1,83).

Прогноз Sport.ua
Словаччина
11 жовтня 2024 -
21:45
Швеція
Фора Словаччини (0) 1.83 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 жовтня 2024, 08:15 0

Віктор Дьокереш може залишити «Спортінг»