Боснія і Герцеговина – Німеччина. Прогноp, анонс на матч Ліги націй 2024/25

Поєдинок відбудеться 11 жовтня о 21:45 за Києвом

11 жовтня на «Біліно Полі» пройде матч 3-го туру Ліги Націй, в якому збірна Боснії зустрінеться зі збірною Німеччини. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Боснія

Команда пробилася за підсумками минулого розіграшу Ліги Націй до елітного дивізіону цього турніру. І це, мабуть, головний успіх цієї збірної за останні роки. На Євро вона знову не змогла пробитися, відверто слабко провівши минулорічний відбір і поступившись безвільно в березні в першому ж стиковому поєдинку Україні, коли відкривали рахунок і довго утримували перевагу, але пропустили наприкінці двічі. Це було ще за Саво Мілошевича, а зараз пост зайняв новий наставник, і теж відомий у минулому нападник - Сергій Барбарез. Але при ньому і товариські поєдинки програвали, і Лігу Націй розпочинали з 2:5 проти Нідерландів. І лише у крайньому поєдинку, з національною командою Угорщини, вдалося оформити виїзну нульову нічию - у розрізі боротьби за збереження місця у дивізіоні А вже позитивний результат.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Німеччина

Збірна після низки великих невдач змогла провести гідний домашній Євро. Щоб до нього краще підготуватися, рік тому, прогнавши Хансі Фліка, покликали Нагельсманна. І Юліан, незважаючи на молодість та відсутність профільного досвіду, впорався: методом проб і не без помилок, але він переформатував і склад, і гру Бундестім, і на чемпіонаті Європи вдалося видати яскравий футбол, починаючи з розгромної перемоги у матчі-відкритті. Тільки Іспанія, майбутній тріумфатор, вибила суперника, причому лише за рахунок голу наприкінці екстра-тайму. Та й Лігу Націй розпочали з 5:0 проти Угорщини. Але поїздка до Нідерландів принесла лише виїзну нічию 2:2.

Статистика особистих зустрічей

2002-го року команди провели товариський матч і закінчив внічию. А за вісім років німці вигравали 3:1.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у те, що Джеко та компанія мають шанси хоча б на нічию. Ставимо те що, що має явно вищий клас підопічних Юліан Нагельсманн доб'ється тут перемоги з форою -1,5 гола (коефіцієнт - 1,77).

Прогноз Sport.ua
Боснія і Герцеговина
11 жовтня 2024 -
21:45
Німеччина
Фора Німеччини (-1.5) 1.77 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 жовтня 2024, 13:59 0

Збірна Аргентини вчасно покинула США