Угорщина – Нідерланди. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25

Поєдинок відбудеться 11 жовтня о 21:45 за Києвом

11 жовтня на «Пушкаш Арена» пройде матч 3-го туру Ліги Націй, в якому збірна Угорщини зустрінеться зі збірною Нідерландів. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Угорщина

Команда блискуче провела торішній відбір, набравши 18 очок у 8 поєдинках та впевнено вигравши свою групу. Але потім був досить розчаровуючий Євро. Там, звичайно, насамкінець виграли у Шотландії за рахунок єдиного гола, забитого буквально в останній контратаці. Ось тільки нічого це підопічним Марко Россі не дало, після поразок попереднім опонентам - 1:3 зі Швейцарією, 0:2 із Німеччиною. Італійський фахівець зберіг посаду, але у вересні збірна провалилася знову, програвши 0:5 німцям. А потім не змогли забити на своєму полі головному аутсайдеру квартету, Боснії та Герцеговині. Все йде до того, що саме з ними і боротимуться за не виліт з дивізіону А. До речі, через три доби гратимуть на полі прямого конкурента - чи зберегти лідерів тренерський штаб, чи спробує досягти успіху з грандом на тлі традиційно потужної підтримки вболівальників?

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Нідерланди

Збірна спромоглася провести вже другий сильний сезон. У Катарі помаранчеві, при ван Галі, були вибиті з великими проблемами аргентинцями - майбутній чемпіон виграв лише в серії пенальті, благо, у нього є унікальний фахівець у відбитті ударів з точки, Еміліано Мартінес. Куман, повернувшись минулого року на посаду, не найкраще починав, але в результаті голландці впевнено вийшли на Євро, а вже там дійшли до півфіналу, де Англія їх вибила лише голом на 90+ хвилині. Непогано вдалося показати себе і у вересні. Після розгромної, 5:2, перемоги над боснійцями, беручи в Амстердамі німців, закінчили видовищною нічиєю 2:2.

Статистика особистих зустрічей

В останніх 8 очних матчах перемагали строго голландці. Більше того, останній поєдинок, 2013 року, закінчили унікальним розгромом 8:1.

Прогноз

Букмекерські контори симпатизують гостям. У Будапешті завжди яскраво підтримують своїх, але ті на спаді, на відміну від голландців - повіримо у перемогу підопічних Кумана (коефіцієнт - 1,66).

Прогноз Sport.ua
Угорщина
11 жовтня 2024 -
21:45
Нідерланди
Перемога Нідерландів 1.66 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 жовтня 2024, 08:15 0

Віктор Дьокереш може залишити «Спортінг»