ЛЮБЕНОВИЧ: «У Лізі націй нічого не вирішено. У заявці збірної – найкращі»

Головний тренер «Миная» Желько Любенович оцінив ситуацію у збірній України

Головний тренер «Миная» Желько Любенович оцінив ситуацію у збірній України під керівництвом Сергія Реброва:

«Я вважаю, що в Лізі націй ще нічого не вирішено. У збірної України є якісні гравці, які не випадково потрапили до основного списку.

Все по ділу. Гуцуляк і Назаренко зараз у такій формі, що вони заслуговують на запрошення до збірної. Криськів на фоні поганої гри Шахтаря загалом виглядає дуже впевнено. Що стосується Бондаренка, хоч він і постійно відзначається, але він здав порівняно з двома попередніми сезонами. Хоча Артем у своїй найкращій формі мені дуже імпонує.

Я вважаю, що проблем бути не повинно. Зінченко грав мало. Малиновський постійно виходив на заміну. Вони травмовані. У заявку збірної України потрапили найсильніші гравці на даний момент. Найголовніше, що всі викликані гравці перебувають у хорошій формі. Можуть бути питання щодо Мудрика, зате Міша може з нічого придумати момент, у якому б він стані не був.

Як на мене, Ярмоленко грає в хорошій формі і я б його викликав, але Реброву видніше, чому не потрапив у список. Ми почули інформацію Динамо про травму, все, питань більше нема.

Запрошення гравців, які не представляють Шахтар чи Динамо - так, це правильний крок. Що ж стосується молоді, то їм ще треба час для розвитку. Наразі хлопці з молодіжки нічим не перевершують наявних виконавців у першій збірній.

Новачки - хороші футболісти, але омолоджувати збірну штучно - буде неправильно. Якщо тренерський штаб викликав нових людей, то тут враховано як їх особистий прогрес, так і потребу в збірній на цих позиціях і зіграність гравців із іншими збірниками».

Микола Степанов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 жовтня 2024, 19:30 8

Незважаючи на початкові розрахунки, знайшовся один малоймовірний сценарій