Венесуела – Аргентина. Прогноз, анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу

Поєдинок відбудеться 11 жовтня о 00:00 за Києвом

10 жовтня на «Монументаль же Матурін» пройде матч 9-го туру відбірного турніру чемпіонату світу-2026 у Південній Америці, в якому збірна Венесуели зустрінеться зі збірною Аргентини. Поєдинок розпочнеться о 00:00 за київським часом.

Венесуела

Команда заслужено належить до головних аутсайдерів американського футболу. І поява окремих талантів загалом тут мало змінювала. Але у 2023-му році винних погодився очолити Фернандо Батіса. Вже на старті циклу створювалися проблеми фаворитам, а на Копі Америка і зовсім стовідсотковий результат після групового раунду: виграли тричі. Але, по-перше, потім був виліт у першому раунді плей-оф, причому від досить прохідного суперника, Канади - поступилися їй по пенальті після нічиєї. По-друге, у вересні самостійно піднятій планці очікувань було завдано удару. Рінкон і компанія розгромно, 0:4, поступилися в Болівії, поступившись вічному аутсайдеру, після чого на своїй арені закінчили лише нульовою нічиєю, нехай і проти сильного Уругваю.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Аргентина

Збірна вчасно отримала клацання по носі, щоб зараз обійтися без зайвого самозаспокоєння. Вона минулого вересневого туру примудрилася програти 1:2 у гостях у Колумбії. Це вже не перша осічка підопічних Ліонеля Скалоні у відборі, більше того, все одно вдається утримувати одноосібне лідерство. Крім того, небесно-блакитні змогли ось уже двічі поспіль виграти Копу Америка, зокрема цього літа у Сполучених Штатах, а кілька років тому у Катарі повернули собі та чемпіонство світового масштабу. Так, поступово йдуть герої тих успіхів, і Ді Марія провів прощальну зустріч. Та й по Мессі часто незрозуміло, чи приїде він, і чи зіграє. Але талантів завжди у небесно-блакитних вистачало.

Статистика особистих зустрічей

Усі три останні очні поєдинки впевнено виграли аргентинці.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять в успіх господарів поля. Аргентина не допустить другої осічки поспіль - ставимо на те, що підопічні Ліонеля Скалоні зможуть виграти при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,8)

Прогноз Sport.ua
Венесуела
11 жовтня 2024 -
00:00
Аргентина
Фора Аргентини (-1) 1.80 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 жовтня 2024, 21:11 0

Поєдинок відбудеться 10 жовтня о 21:45 за Києвом