Мессі та компанія змушені були рятуватися втечею

Збірна Аргентини вчасно покинула США

Найближчим часом на збірну Аргентини чекають чергові відбіркові матчі чемпіонату світу-2026. Аргентинці зустрінуться з венесуельцями та болівійцями.

Підготовка розпочалася, як і планувалося, в Маямі, де гравці тренувалися в тренувальному центрі «Інтера». Однак тим часом приходили похмурі повідомлення.

З кожним днем посилювалася погодна загроза від наближення урагану «Мілтон». Уже тоді прогнозувалося, що він принесе проливні дощі на додаток до сильного вітру.

Уже у вівторок головний тренер збірної Аргентини Ліонель Скалоні повідомив, що намагається покинути місто. У підсумку аргентинцям дозволили виїхати в середу, перед самим закриттям аеропортів.

Евакуація Ліонеля Месссі та компанії пройшла успішно. Кілька годин тому збірна приземлилася в колумбійській Барранкільї. Звідти вони переїдуть до венесуельського міста Матурин.

Ураган «Мілтон» змусив евакуювати кілька мільйонів людей. Служби стверджували, що залишатися на місці - означає приректи себе на смерть. ЗМІ повідомляють про перші жертви.

«Альбіселестес» наразі очолюють турнірну таблицю південноамериканської зони. Набравши 18 очок, вони на два бали випереджають Колумбію і на три - Уругвай.

Павло Павленко Джерело: Beinsports.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 09 жовтня 2024, 19:49 3

Гарбіньє Мугуруса зіграла весілля зі своїм коханим – Артуром Боржесом