НХЛ. Великі контракти воротарів та форварда, дебют першого номера драфту

Клуби Ліги продовжують оформляти великі контракти

Регулярний сезон НХЛ уже розпочався, проте клуби продовжують підписувати великі контракти з ключовими гравцями, зокрема з тими, хто допоміг виграти Кубок Стенлі.

- Оттава підписала новий контракт з воротарем Лінусом Уллмарком, якого клуб влітку виміняв у Бостона. Уллмарк отримав договір на 4 роки та 33 мільйони.

Кіпер був основним у складі Брюїнз, а у 2023 році отримав Везіна Трофі найкращому воротареві сезону.

- Ще один воротар, Джої Даккорд, отримав від Сіетла контракт на 5 років та 25 мільйонів. 28-річний гравець минулого сезону став основним у складі Кракенів, провівши 50 матчів.

- Флорида продовжила контракт з одним з лідерів, який допоміг виграти Кубок Стенлі. Форвард Картер Верхаґе отримав договір на 8 років. 29-річний хокеїст минулого чемпіонату набрав 72 очки в регулярці та 21 пункт у плей-оф.

- Сан-Хосе готується до дебюту свого першого номера драфту-2024. Форвард Макклін Селебріні буде у складі на стартовий матч регулярного сезону проти Сент-Луїса.

Акули вважаються аутсайдером сезону, але сподіваються, що довкола Селебріні можна буде вибудовувати команду. Сан-Хосе не виходить у плей-оф п'ять років поспіль.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 жовтня 2024, 13:22 4

Колишній тренер збірної України вірить в успіх українців в Польші