Принциповий суперник для України: оголошено сітку плей-офф

Перше протистояння на IEM Rio відбудеться проти російського складу

Після завершення групового етапу IEM Rio визначилися всі учасники плей-оф, а останніми до них приєдналися Virtus.pro та MOUZ, які здобули свої місця в етапі на вибування в середу.

У плей-оф пройшли шість команд, і матчі відбудуться на Farmasi Arena. HEROIC та FURIA гарантували собі місця безпосередньо у півфіналі, тоді як команди, що зайняли друге і третє місця на груповому етапі, почнуть свою боротьбу з чвертьфіналів.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Перший чвертьфінал буде ключовим для української організації Natus Vincere, оскільки їхнім суперником стане принциповий опонент - Virtus pro, російський склад, з яким NAVI традиційно веде напружену боротьбу. Ця зустріч стане особливо важливою в контексті не лише спортивного змагання, але й принципового протистояння між двома командами.

Другий чвертьфінал пройде між Vitality та MOUZ - цей матч стане реваншем фіналу ESL Pro League Season 19, одного з двох поєдинків між цими командами в цьому році.

У півфіналі на переможця пари Vitality vs MOUZ чекатиме FURIA, а HEROIC зустрінуться з переможцем дуелі Natus Vincere та Virtus.pro

Максим Черніцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 09 жовтня 2024, 20:33 2

9 жовтня Аманда мала вийти на корт проти Марти в 1/16 фіналу тисячника в Ухані

Кіберспорт | 08 жовтня 2024, 19:20 0