Норвегія – Словенія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25

Поєдинок відбудеться 10 жовтня о 21:45 за Києвом

10 жовтня на «Уллевол» пройде матч 3-го туру Ліги Націй, в якому збірна Норвегії зустрінеться зі збірною Словенії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Норвегія

Команда показує чудовий приклад того, що футбол це не математика, і що тут набір помітних величин не обов'язково конвертуються в помітні результати. Так, довго свердла були на других ролях. Але зараз є набір гравців, що виступають у топ-чемпіонатах, та забійна група атаки з Холланда, Серлота та Едегора. Але насправді виразного прогресу немає. У торішньому євровідборі скандинави геть-чисто програли боротьбу Шотландії, у якої зараз явно скромніша заявка. Більше того, цьогорічний турнір підопічні Столе Сольбаккена розпочали з нульової нічиєї у Казахстані. Але, з іншого боку, потім на цьому ж полі вдалося обіграти австрійців, і вирішальний м'яч на 80-й хвилині забив Ерлінг... А Мартін залишав поле на милицях, після чого пропустив через травму чимало часу.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Словенія

Збірна різко додала минулого циклу. Довго запам'яталася хіба що програними плей-офф, вона посіла у відборі на Євро друге місце за 22 очків у десяти зустрічах. Більше того, вже на турнірі в Німеччині фраді суворо грали внічию - як у групі, так і з Португалією у 1/8 фіналу. Але Діого Коште вони не забивали не лише в основний час, а й у рамках серії пенальті - жодного успішного удару з точки Іличича та компанії. Більше того, і в Лізі Націй підопічні Матьяжа Кека починали з миру: обмінялися голами з австрійцями вдома. Але потім там же команді вдалося обіграти казахів з великим рахунком 3:0. Тепер потрібно буде вперше у рамках цього циклу грати на виїзді.

Статистика особистих зустрічей

Словенці лише двічі вигравали у 11 очних матчах. Але в минулому циклі Ліги Націй саме вони виграли крайній поєдинок позаминулого року.

Прогноз

Букмекерські контори знову дуже вірять у скандинавів, а ті можуть знову розчарувати. Чекаємо, що словенці, які непогано грають цього року, переможуть при форі +1 гол (коефіцієнт - 1,79).

Прогноз Sport.ua
Норвегія
10 жовтня 2024 -
21:45
Словенія
Фора Словенії (+1) 1.79 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 жовтня 2024, 06:34 0

Дружина Олександра опублікувала тижневий дайджест сім'ї та порадувала фанів свіжими фото