Англія – Греція. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25

Поєдинок відбудеться 10 жовтня о 21:45 за Києвом

10 жовтня на «Уемблі» пройде матч 3-го туру Ліги Націй, в якому збірна Англії зустрінеться зі збірною Греції. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Англія

Команда влітку закінчила загалом успішну еру Саутгейта. Той за порівняно короткий період досяг значних (4-те місце на чемпіонаті світу) і навіть рекордних (двічі виходили у фінал Євро) результатів. Але, по-перше, і невдач вистачало від поразок у вирішальних матчах і до провалу в минулому розіграші Ліги Націй. По-друге, весь час і журналісти та експерти гадали, чи екс-захисник повністю реалізує потенціал нинішнього покоління, особливо групи атаки? Це завдання для наступного наставника, який ще не вибрано. Але Лі Карслі, тренер молодіжки та нинішній в.о., і не приховує, що хоче позбутися приставки та стати повноцінним наставником. І для нього Ліга Націй - якась вітрина. Там почали з сухих перемог над Ірландією та Фінляндією, але вони явно не сприймалися як серйозний тест на профпридатність - у цьому плані наступний суперник виглядає цікавішим у плані перевірки потенціалу британців.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Греція

Збірна після золотого відрізка початку століття, з піком у вигляді сенсаційної перемоги на Євро (чий двадцятирічний ювілей саме влітку відзначали), потім пережила помітний спад, не кваліфікуючись на турніри взагалі. Були надії на Пойєта, з яким виграли у групі Ліги Націй у минулому розіграші. Елліни до останнього боролися за вихід на Євро, але у фіналі стиків у Грузії по пенальті виграли Мамардашвілі та компанія. Після цього уругвайця змінив Йовановича. За нього, у вересні, вдалося оформити загальні 5:0 у матчах з фінами та ірландцями. Але це мало що дасть, якщо проти фаворита квартету, англійців, не знайдеться якогось протиотрути - тим важливіше дати бій у Лондоні.

Статистика особистих зустрічей

Три леви ніколи не програвали: п'ять перемог та пара нічиїх. Але й після 2006 року вони з еллінами не перетиналися.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що англійці зможуть продовжити так само, що виходило показувати у вересні. Ставимо на їхню перемогу на Вемблі з форою -1,5 гола (коефіцієнт - 1,88).

Прогноз Sport.ua
Англія
10 жовтня 2024 -
21:45
Греція
Фора Англії (-1.5) 1.88 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 жовтня 2024, 08:54 3

Колишній нападник згадав найкращих