Австрія – Казахстан. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25

Поєдинок відбудеться 10 жовтня о 21:45 за Києвом

10 жовтня на «Райффайзен Арена» пройде матч 3-го туру Ліги Націй, в якому збірна Австрії зустрінеться зі збірною Казахстану. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Австрія

Команда продовжила і в нинішньому, насправді перспективному, поколінні футболістів уперто ігнорує чемпіонати світу - перед минулим теж поступилися у стиках. Але на Євро Das Team вже стала завсідником, причому порівняно успішним. Підопічні Ральфа Рангніка взимку, програвши в першому турі Франції, перемогли і Польщу, і Нідерландами, з усіма застереженнями про мотивацію голландців боротися напередодні їхнього виходу з групи. Але потім, у 1/8 фіналу, досить несподівано було поразка туркам. І є відчуття, що від цього так і не вдалося відійти. Адже вересень був провалений: тільки нічия у Словенії та 1:2 із вирішальним пізнім голом Холланда на виїзді. Ще одна невдача, навіть у вигляді нічиєї, поставить хрест, сподіваючись повернутися до дивізіону А турніру.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Казахстан

Збірна показала відразу ряд непоганих результатів при Адієві. Тут і перемога у своїй групі у минулому розіграші у Лізі Націй, та досить непогана боротьба за довгоочікуваний вихід на Євро. Але в результаті яструби відстали на чотири очки від Данії та Словенії. А в березні отримали холодний душ від греків у плей-офф, поступившись їм 0:5. У результаті Магомед, дотягнувши до кінця весни, залишив посаду остаточно. Його змінив Черчесов, і тут ексцентричний екс-голкіпер ніяк не може виграти на новій посаді. Після червневих поразок у контрольних поєдинках з Вірменією та Азербайджаном, уже в рамках Ліги Націй, змогли стримати Холланда та компанію, вдома закінчивши з норвежцями 0:0. Але потім був візит до Словенії і підсумкові 0:3 там.

Статистика особистих зустрічей

Збірні грали у кваліфікації на Євро-2012 та наступний чемпіонат світу, у Бразилії. Тоді обидва рази сильнішими були австрійці, які домагалися свого за простим сценарієм: поєднували нічию 0:0 та суху перемогу у другому.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у хлопців Черчесова. Австрійці самі себе загнали в куток, і вдома мають рвати і метати. Чекаємо на їх перемогу з форою -2 голи (коефіцієнт - 1,76).

Прогноз Sport.ua
Австрія
10 жовтня 2024 -
21:45
Казахстан
Фора Австрії (-2) 1.76 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 жовтня 2024, 08:04 1

Матч 3-го туру Ліги націй пройде 11 жовтня о 21:45 за Києвом