Ізраїль – Франція. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25

Поєдинок відбудеться 10 вересня о 21:45 за Києвом

10 жовтня на Божик Арена (Будапешт) пройде матч 3-го туру Ліги Націй, в якому збірна Ізраїлю зустрінеться зі збірною Франції. Поєдинок розпочнеться о 20:45 за європейським часом.

Ізраїль

Команда змогла досягти хоча б відносного успіху якраз у минулому розіграші Ліги Націй. Тоді біло-сині виграли свою групу у дивізіоні В та перемістилися на елітний рівень. І головне той успіх дозволив навесні стати учасником стиків за останні місця на Євро-2024. Але та суперечка була програна Ісландії в першому ж раунді - прикро, у матчі з великою кількістю помилок, у тому числі з не забитим Захаві пенальті. У новому циклі Бен Шимон, новий наставник збірної, вирішив не звати Ерану, як і кілька інших ветеранів. Цікаво, що забивати якраз і без вікового голеадора виходило. Але перемагати таких сильних суперників - ні: з бельгійцями закінчили 1:3, з італійцями - 1:2. Загалом непогано як для новачка, що перебуває під загрозою дискваліфікації весь час.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Франція

Збірна знову на Євро була своєю ж тінню зразка чемпіонату світу. Так, вийшли з групи і навіть дійшли до півфіналу, але майже не забиваючи самостійно з гри. Більше того, новий цикл у вересні розпочали з 1:3 на своєму полі від італійців, хай навіть потім солідно обіграли інших сусідів, бельгійців. У будь-якому випадку, підопічні Дешама опинилися в квартеті в ситуації наздоганяючих, а головний біль Дідьє додав Грізманн, четвертий в історії країни і по матчах, і по голах. Досить дивна історія, але 33-річний лідер, який завжди у національній команді виділявся працьовитістю та самовіддачею, раптом у середині циклу вирішив зав'язати, хоча цілком міг би претендувати на те, щоб зіграти і на чемпіонаті світу. А потім ще й Мбаппе не включили до списку начебто через травму, що не заважало взяти участь у поєдинку Реала.

Статистика особистих зустрічей

Усього було зіграно 8 матчів, та Ізраїль вкотре переміг при чотирьох поразках. Але останні поєдинки у рамках відбору на чемпіонат світу-2006 приносили нічию.

Прогноз

Букмекерські контори вважають беззаперечним фаворитом номінальних гостей. Але вони втратили ряд ключових гравців групи атаки - чекаємо на тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,65).

Прогноз Sport.ua
Ізраїль
10 жовтня 2024 -
21:45
Франція
Тотал голів менше 3.5 1.65 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 10 жовтня 2024, 01:01 2

Туркі опублікував фото андеркарду бою Усик – Ф'юрі, але поставив британця першим