Тренер збірної України про матч Франції на ЧС: «Це була підозріла гра»

Косенко оцінив поведінку збірної Франції

Тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко був здивований тим, що збірна Франції на груповому етапі чемпіонату світу обирала собі суперників у плей-оф та програла Ірану, щоб отримати легшу сітку.

ФІФА обіцяла розслідувати цей матч.

«Ми не підбирали собі суперників, не підлаштовувалися, наприклад, під вихід з другого чи з третього місця у групі. Нас постійно про це запитували, але ми про такі речі навіть не замислювалися. Відразу вирішили, що будемо грати лише на перемогу, а там вже хто буде суперником, той і буде».

«Матч Франції з Іраном - це, м'яко кажучи, підозрілий матч. У принципі, французів можна зрозуміти з точки зору турнірного становища. Але ж підбір більш зручного суперника - це лише на папері. Можливо, якби трикольорові таки потрапили на бразильців відразу, раніше б їх вибили і виграли загалом чемпіонат. А могли й вилетіти від Марокко, і та ж Венесуела з Іспанією - хороший приклад. Все це суто теоретично».

«Особисто я не вважаю це правильним, але то був вибір французів. На мій погляд, треба виходити й грати на перемогу», - сказав Косенко.

У матчі за бронзу Україна розгромила Францію 7:1.

Іван Зінченко Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 жовтня 2024, 23:46 5

Красуню запідозрили в сексуальних зв'язках із 61-річним функціонером із суддівського корпусу