HEROIC вийшли до плей-оф IEM Rio 2024 після перемоги над Astralis

Данці здобули впевнену перемогу над своїми колишніми товаришами

Команда Heroic пройшла до плей-оф IEM Rio 2024 після перемоги над своїм давнім суперником Astralis. Це перший матч на арені для Heroic з травня, а вихід до плей-оф став їхнім найкращим результатом з часу турніру IEM Dallas. Рio вважається вдалим майданчиком для команди, оскільки у 2022 та 2023 роках вони виходили до фіналу, однак обидва рази зазнавали поразок.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

У 2024 році вони, тепер міжнародна команда яка прагне змінити цей результат. Їхня перемога у матчі проти Astralis, де грали колишні гравці Heroic Каспер «cadiaN» Меллер, Мартін «stavn» Лунд та Якоб «jabbi» Нюгорд, була дуже символічною.

Рене «TeSeS» Мадсен, коментуючи гру для HLTV, зазначив:

«Матч був особливим не тільки через нашу історію з колишніми товаришами по команді, але й тому, що ми переконливо пройшли до плей-оф. Це значно підвищило нашу впевненість»

HEROIC тепер гратимуть у матчі за посів із Vitality - командою, яка минулого року позбавила їх трофею. TeSeS також поділився своїм баченням майбутнього матчу:

«Гра проти Vitality стане важливим тестом для нас, і після перемоги над G2 в одному матчі, перемога над Vitality була б ще кращою»

Мадсен також додав, що всі у команді відчувають прогрес, над яким вони працювали останній місяць, і вихід до плей-оф лише підтверджує це. Він підкреслив, що новий тренер має величезний вплив на команду:

«Він дуже аналітичний і завжди знає, що для нас найважливіше в цей момент»

TeSeS також згадав свій досвід гри в Ріо два роки тому, коли команда зазнала поразки у фіналі:

«Ми програли два фінали тут, у Ріо. Якщо це станеться втретє, я, напевно, більше сюди не повернусь», - пожартував він.

Вчора, 8 жовтня, команда Heroic здобула важливу перемогу над Astralis, тим самим забезпечивши собі місце у плей-оф. Матч закінчився з рахунком 2:0 (13:9, 13:7).

Максим Черніцин Джерело: HLTV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 09 жовтня 2024, 07:09 1

Холіфілд виділив Ріддіка Боу